Daniel Ehdin

Daniel brinner för att bygga bolag och att underlätta för människor och sig själv att leva ett hälsosamt liv. Han är idag VD för Hälsokoncernen Scandinavian Health Innovations och har förmånen att varje dag jobba med doktorer, läkare och experter inom hälsoområdet.

Daniel menar att vi får en bättre värld om vi hjälps åt att höja medvetenheten i världen. Han belyser att vi varje dag röstar med vår plånbok och att vi med den kan påverka hur världen formas och blir i framtiden. Välj naturligt, ekologiskt och hållbart i så stor utsträckning du kan, uppmanar han till.

 

Q&A

Vad är hälsa/hållbarhet för dig?
Att vi försöker tänka på de konsekvenser som våra handlingar har. Allt vi gör varje dag påverkar vår hälsa och vår natur. Genom att läsa och samla kunskap är det lättare att se, de ofta enkla, saker vi kan göra för att tillsammans får en bättre värld.

Vad är ditt bästa hälsotips?
Hälsa handlar om vanor så ju fler goda vanor desto bättre hälsa. Börja lite. Om du inte tränar varje dag men vill börja träna, gå en 5 minuters promenad varje dag eller gör 1 sit-up. När du satt vanan är det lättare att öka.

När mår du som bäst?
Precis efter Yoga eller en meditation. Målsättningen är att ha den klarheten och känslan så stor del av dygnet som möjligt.

Hur räddar du världen lite varje dag?
Jag försöker att sprida glädje och genom alla företag och projekt jag är involverad i inspirera människor till ett hälsosammare liv.

Ditt bästa pepp-tips?
Var snäll mot dig själv! ALLTID! Du är din egna bästa vän och du försöker alltid ditt bästa! Fortsätt försöka göra bra och schyssta val och ge aldrig upp!