Det är glädjande att intresset har varit så stort för att teckna sig i nyemissionen för Dr Sannas. Ca 650 personer anmälde förhandsintresse och många tidningar har publicerat Dr Sannas pressrelease. Tacksam! Erbjudandet gäller kort tid – och jag bjuder dig varmt välkommen att vara en del av Dr Sannas utveckling som co-creator.

Min vision har länge varit att göra det bästa inom svensk hälsa tillgängligt för världen, och då är ni hälsomedvetna kunder min största tillgång. Nu kan vi ta detta till en helt ny nivå genom denna nyemission, och sedan notera Dr Sannas AB på börsen i januari 2018.

Med er hjälp, investerare och hälsokunder, kan vi släppa ännu fler innovativa hälsoprodukter, hälsopaket och kurer – allt för att göra det enklare för alla att leva ett friskt liv!

Precis som goda relationer är en god hälsa något som man bygger upp under längre tid. Glöm quickfix och satsa på en hälsosam livsstil.

Nu börjar vi en mycket spännande och expansiv utveckling. Det är extra roligt och uppmuntrande att se så mycket intresse i affärspressen kring Dr Sannas nyemission via Invesdor och börslansering på NGM Nordic MTF! Det blev till och med internationell bevakning via The Daily Telescope. Tacksam för detta.

Annons

Rapportering i media

  1. Artikel i The Daily Telescope – Läs speciellt om artikelförfattarens spännande liv som snart självförsörjande och off-the-grid med sin familj på egen farm i Texas.
  2. vafinans.se:  Hudvårdsbolaget Dr Sannas genomför nyemission inför notering på NGM Nordic MTF
  3. SvD – Näringsliv  
  4. Nyemissioner.se  Börsnotering av Dr Sannas AB på Nordic MTF år 2018
  5. IPO.se: Dr Sannas offentliggör memorandum för nyemission i samband med planerad notering på Nordic MTF
  6. Avanza.se Placera.nu
  7. Aktiespararna: Dr Sannas AB: Dr Sannas offentliggör memorandum för nyemission i samband med planerad notering på Nordic MTF.
  8. Privata affärer 

Läs mer och anmäl dig här!

Vår vision

Tillsammans med fantastiska team Dr Sannas vill jag skapa hud- och hälsoprodukter som är stärkande för hela kroppen. Skin Food & targeted Body Nutrition. Allt sker med kärlek och omtanke till människan, djurlivet och Moder Natur. 💚😊

Jag startade Dr Sannas därför att min mission och passion är att hjälpa människor att må bättre.
Målsättningen är att göra det enkelt att leva ett friskare liv.

Jag ser er nuvarande och blivande aktieägare som co-creators för att skapa en hälsosammare framtid. Dr Sannas vill göra det enklare för fler att leva ett friskt liv – och er satsning på oss gör detta möjligt!

Jag bjuder därför in er hälsomedvetna att bli delägare och vara med på denna resa tillsammans med mig och Team Dr Sannas – och därmed driva på Hälsorevolutionen snabbare! Ta sista chansen att bli delägare i Dr Sannas AB innan börsintroduktionen på Nordiska uppstartsbörsen i januari 2018.

Nu är möjligheten öppen 6–19 december – Bli en del av hälsorevolutionen!  Läs mer och anmäl dig här!

Annons

Varmt välkommen som delägare i Dr Sannas!

Dr Sanna Ehdin

.

Historik

Dr Sannas AB grundades i december 2015 av Dr Sanna Ehdin och ​Daniel Ehdin efter Sanna under cirka ett år hade sålt “Dr Sannas Hälsosåpa”, Sannas Soldryck, sina böcker och Holistics kosttillskott via sin webshop. På grund av den starka efterfrågan som fanns på produkterna och varumärket, beslutade sig grundarna att anta en strategi för expansion av varumärket och verksamheten i december 2015 med Dr Sannas Hälsosåpa som grund. Vill du läsa om min bakgrund, klicka på länken nedan.

Vinjettfoto: Therese Eriksson

.

Sannas Blogg

Annons