Jag är så tacksam för vad dessa nya produkter gjort för min hud! För knappt tre månader sedan släppte vi dessa fina Dr Sannas produkter och mottagandet har varit långt över förväntan.

Massor av kunder har uttryckt hur nöjda de är med Dr Sannas hudlotion och handkräm och deras konkreta positiva effekter på huden. Syftet med det har varit just att tillföra näring, probiotika och en rad näringstäta ämnen för kroppens största organ: huden.

Varje dag är jag i tacksamhet en stund, det är en mycket stärkande känsla. Foto från idag.

Själv är jag mycket glad för att de nu finns och smörjer varje dag hela kroppen inklusive ansiktet med hudlotion – och har fått ännu finare hud! Det är sann näring för huden, och vi behöver även tillföra probiotika – hälsosamma hudbakterier för att bibehålla hudens egen balans.

De allra flesta tvålar tvättar bort hudens naturliga skyddslager av fett och egna bakterier, men inte våran Dr Sannas Hälsosåpa för den både återfettar och tillför det som en naturligt frisk hud behöver. Lägg därpå att smörja in med en näringsrik hudlotion med probiotika, och du stödjer ekosystemet i kroppens största organ.

Vi har skapat hudvård utifrån den mycket viktiga hälsoaspekten.

Jag känner sån tacksamhet för dessa underbara hudprodukter och till hela Team Dr Sannas om gör detta möjligt – och speciellt vår suveräna produktchef Theresia Dibinger! 😊💚🙏🏻

Next up är en mycket skön och effektiv fotbalsam, som jag använt i sommar 👣👍🏼, och sen en doftfri hudkräm speciellt för att balansera hos de som har känslig hud.

Avsikten är att ni kan omhulda och vårda all er fina hud med våra produkter, och skydda och bevara integriteten i det som är vår barriär – kroppens största organ och immunförsvarets första gräns: huden! Ge dig själv den goda gåvan. 💚

Nytänkande filosofi

Vi skapar nya hudproduker av högsta kvalitet tillsammans med våra kunder.  💚

Via en lyckad crowdfunding har vi nu fler än 300 delägare i Dr Sannas AB och vi skapar nya produkter i samarbete med er delägare och våra kunder. Handkrämen var på utvärdering i hos användare av hälsosåpan innan vi släppte den, och samma gör vi med varenda produkt.

Vi lyssnar på feedback från er användare och utvecklar de produkter som ni efterlyser. Dr Sannas syftar till att hjälpa så många som möjligt att leva ett friskare liv – och göra det  enkelt att vara hälsosam!

  • Läs om alla skadliga hudprodukter som finns på marknaden.
  • Läs mer om innehållet i de nya hudlotion och hudkrämen här.
  • Du läser om min bakgrund genom att klicka på mitt namn nedan.
Dr Sanna Ehdins bloggDr Sannas BodylotionDr Sannas HandlotionHudvårdMat & näring