Nu finns äntligen Dr Sannas Body Lotion och Hand Cream – och jag är så stolt och glad att Dr Sannas äntligen kan presentera två fantastiska ekologiska produkter med naturlig näring för huden!

  • Detta är ett reklaminlägg från Dr Sanna Ehdin för Dr Sannas Body lotion och Hand cream.

Det ligger mycket tanke och forskning bakom att ta fram dessa två nya hudprodukter – med syfte att skapa ekologiska, rena produkter på mycket hög frekvens – och med speciella näringsämnen som balanserar en frisk hud! Fokus är på att återfukta huden så att den blir mjuk och smidig.

Jag använder dem förstås dagligen – och nu kan jag inte vara utan dem! Dessutom är jag mycket förtjust i deras doft, och eftersom jag aldrig använder parfymer utan ekologiska essentiella oljor är detta extra viktigt.

Viktigt skydda huden

Huden är kroppens största organ. Den är en fysisk barriär för våra inre organ, ett första skydd mot omvärlden. Dessutom skyddar den oss från yttre påverkan såsom värme, kyla, uttorkning samt ovälkomna mikroorganismer såsom patogena bakterier och virus.

Allmänheten intresse för naturliga och ekologiska ingredienser har ökat lavinartat de senaste åren, och det finns nu flera bra produkter på den svenska marknaden. Idag är det möjligt att kunna erbjuda det bästa för dig och för huden genom att det stora utbudet av verifierade, godkända och naturliga ingredienser. Dessutom finns det numera mycket forskning och publicerade studier.

Vårt fokus har varit att ta fram den bästa naturliga och vegan Body Lotion på marknaden utan att kompromissa med varken innehåll, skin feel eller resultat.

Body Lotion med broccilifröolja

En len Body Lotion med närande och återfuktande egenskaper, den innehåller essentiella fettsyror, kokosolja, tistelolja och balanserande probiotika, Den har en behaglig och upplyftande doft av lavendel, apelsin och bergamott.  

Vår naturliga, mjukgörande och återfuktande body lotion har många samverkande egenskaper. Den ekologiska kokosoljan och tisteloljan absorberas snabbt och gör huden mjuk och smidig. Broccolifröoljan med hög halt av omega 9 och probiotikan bibehåller sedan den lena känslan resten av dagen. En familjefavorit med uppfriskande doft av lavendel, bergamott och apelsin som fungerar för hela kroppen. Oljan absorberas snabbt av huden och ger en len och mjuk känsla. (150 ml)

Användning
Smörj med fördel in hela kroppen morgon och kväll.

 Grönt är både läkande och lugnande för vår urgamla kropp.

Hand Creme

Skyddande, vårdande, mjukgörande och återfuktande på djupet – vår naturliga handkräm verkar på många sätt samtidigt och efterlämnar sig en ljuvlig doft av lindblom och bergamott.

Krämen innehåller ekologiskt kolloidalt havre som både ger en silkeslen finish och har lugnande, anti-inflammatoriska egenskaper. Detta i kombination med ekologisk kokosolja, tistelolja och probiotika gör huden extra mjuk och smidig. Den unika kombinationen av fuktgivare och fettsyror får krämen att absorberas snabbt. (75 ml)

Användning
Varje dag efter handtvätt eller vid behov – den perfekta krämen att bära med sig i handväskan.

.

Varför är Dr Sannas gröna?

Grönt står symboliskt för balans, växande, lugn, hopp och god hälsa.

Grönt är den dominerande färgen i levande vegetation och har symboliska betydelser som är direkt kopplade till naturen. Därför anses grönt vara lugnande för vårt urgamla stenålderskropp och hjärna. Grönt har även länge varit en symbol för fertilitet och regenerering. Det är också en symbol för hopp och optimism. Precis som det gröna i trafikljusen symboliserar att det är klart att köra, vill vi förmedla att det är grönt att köra framåt med våra produkter.

  • Visste du att: Molekylen klorofyll är identisk med den molekyl som gör blodet rött (hemoglobin), förutom att den senare har järn i sin mitt medan klorofyllet istället har magnesium i mitten.

Vår gröna hämtar även sin färg ur skogen, eftersom vår första produkt Dr Sannas Hälsotvål tillverkas av ren, destillerad tallolja. Den innehåller och förmedlar rent symboliskt skogens magiska läkande kraft.

De gröna växterna är gröna på grund av klorofyll, och det är mycket nyttigt för oss för det har renande (livgivande) effekt.

Klorofyll har främst tre effekter på kroppen – det är renande, förnyande och motverkar inflammationer. Därför mår både kropp och psyke bra av att äta mycket gröna grönsaker! __________________________________________________________

GREEN. means Balance – Positive influence: Harmony, balance, refreshment, universal love, rest, restoration, reassurance, environmental awareness, equilibrium, peace.

.

Dr Sanna Ehdins bloggDr Sannas BodylotionDr Sannas HandlotionSjälvläkningStärk självläkningen