Lyssna på VD Daniel Ehdin presentera Scandinavian Health Innovations på Mangold Insights Investerardag 5 mars 2020. Scandinavian Health Innovations (SHI) och våra fyra dotterbolag – och vad vi vill åstadkomma och förändra inom Hälsa/livsstil – ekologiskt-naturligt-hälsosamt. Friskmedel som stärker det friska!

Vision: Att göra det enklare att leva ett hållbart och hälsosamt liv

Scandinavian Health Innovations syfte är att få människor att må bättre. SHI är en venture builder som utvecklar och investerar i innovativa varumärken som riktar sig till hälsomedvetna konsumenter. Målsättningen är att genom förvärv och en expansiv online growth strategi hålla en hög expansionstakt i Sverige och utomlands.

Min kommentar: Med tanke på allt som sker nu i världen är en god hälsa och ett starkt immunförsvar högsta prioritet för väldigt många människor. Allt det jag i 20 år har stått för, föreläst om och skrivit 15 hälsoböcker om – Naturlig hälsa, självläkning, stärka det friska (preventivt) och helhetshälsa är nu hetare än någonsin.

Se Youtube-filmen där Scandinavian Health Innovations VD, Daniel Ehdin presenterar bolaget och framtida målsättningar på Mangold Insights investerardag den 5 mars 2020 i Stockholm (scrolla nästan längst ner)

För en frisk och ekologisk Framtid!

SHI:s kompetens ligger bl.a. i att förädla och utveckla naturliga & ekologiska varumärken online.

.

SHI varumärken riktar sig till hälsomedvetna och kvalitetsdrivna konsumenter

.

Scandinavian Health Innovations‘ primära fokus är inom naturlig & ekologisk hudvård vars marknad i Sverige växte med över 26 procent under 2018. Detta är ett relativt nytt och kraftigt expanderande område, i takt med att människor upptäcker betydelsen av vad de lägger på kroppens största organ – huden.

Styrelseledamot jurist Louise Dufwa var på plats (bild tv) samman med styrelsens ordförande, civikekonom Jesper Yrwing.

.

Ökningstakt uppskattas till 10-15 procent till år 2025, vilket innebär ett förväntat marknadsvärde på naturlig & ekologisk hudvård bara i Sverige år 2025: på 2,5 miljarder kr. Den globala marknaden marknaden uppskattas till 48 miljarder dollar år 2025.

Fantastiskt roligt med den kraftigt ökande medvetenheten om hur viktigt naturlig hudvård är.

.

Ökande omsättning

På de två följande graferna ser ni utvecklingen. De två dipparna i omsättningen var de två kvartal som SHI inte släppte nya produkter, så 2020 kommer vi att släppa 30 nya hälsosamma produkter! Givetvis testas inga produkter på djur, däremot på frivilliga människor i en testpanel.

.

Resultat för SHI från Q4 2017 tills Q4 2019.

Spännande resa som vi gör nu samman med alla er aktieägare och kunder – jag är stolt och glad för det. Nu skapar vi alla tillsammans något nytt! Våra val idag skapat och styr Framtiden 💚

.

.

Hög andel kvinnor

Det är 67 procent kvinnor på toppositionerna i Scandinavian Health Innovations, och hög kompetens/utbildning och erfarenhet på samtliga.

.

Mangold Insight investerardag 5 mars 2020

SCANDINAVIAN HEALTH INNOVATIONS – Hälsobolag höjer tempot

Mangold uppdaterar Scandinavian Health Innovations; DCF-värdet höjts till 24,5 kronor per aktie. Det är en höjning med 36 procent jämfört med vår tidigare uppdatering då det uppgick till 18 kronor. Läs Mangolds SHI-analys här.

Dr Sanna Ehdins blogg