Kommer ni ihåg? För knappt tre år sedan började jag sälja Sannas Hälsosåpa i enlitersflaska och det var strykande åtgång: en hel lastpall med flaskor gick åt på varje föreläsning! Jag hade satt fel pris och tjänade nästan inget, men vad gjorde det för allt kom igång. 

Här i detta badkar började jag 2013 ta varma bad med Dr Sannas Hälsosåpa.

Mina första 15 år som författare och föreläsare sålde jag inga hälsoprodukter alls, för jag ville bara stå för bara kunskap och hälsoinformation. Det var viktigt för mig att vara en oberoende kanal för att ge hälsoinformation. Att stå fri när jag läste och granskade ny hälsoinformation.

Men när jag stötte på riktigt bra hälsoprodukter tänkte jag att det dags att tänka om, och själv börja förmedla det. Dessutom bar jag på en vision sedan 2010: en vision om att ta svensk hälsa och svenska hälsoprodukter till världen – Swedish Health! Och då behöver man ju börja sälja produkter själv…

Det var här det började år 2013! –>

I badkaret till vänster, i mitt badrum i huset jag byggde på Hallandsåsen (och sålde 2014), började jag ta varma bad med Dr Sannas Hälsosåpa. Det var då jag upptäckte dess gynnsamma effekt på huden, och hur bra det var för min hud. Slät, ljusare, jämn och mjuk!

Annons

Jag letade egentligen efter sätt att läka min egen hud från parasitattacker, och fann den hälsosåpan – som använts inom svensk Folkmedicin sedan urminnes tider… Den är gjort på förtvålad tallolja, vilken har en rad dokumenterande välgörande, renande och föryngrande effekter på huden. Jag tillbringade många timmar i det badkaret, och det var meditativt och vilsamt… och därför mycket läkande på alla plan för mig. Det var magiskt.

  • Om hälsosåpan: En naturlig, mild hälsosåpa av förtvålad svensk tallolja med pH-värde 10 vilket ger en   antibakteriell effekt och är både mjukgörande och rengörande för huden. Dryg, skonsam och helt fri från syntetiska tensider, vattenavhärdare och konserveringsmedel. En hälsosåpa med naturlig doft av tallolja, gjord uteslutande på svenska råvaror. Passar för alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. 1 liter
  • Användning: Hälsosåpan kan användas som handtvål eller till dusch och långa, varma och renande bad.

.

För mig är det en lycka att se min dröm förverkligas, bit för bit, med hälsosamma, naturlig och ekologiska eller vildvuxna produkter.

Allt göra i syfte att främja kroppens egen självläkning, och snabba på de välmående processerna. Det är dags att lägga fokus på friskprocesserna, precis som jag gjorde 1999 med min banbrytande bok ”Den självläkande människan”.

Stort tack för förtroendet! 

Jag är så tacksam för alla som trodde på mig då – och alla som tror på mig nu när 258 personer investerat i mitt nya företag Dr Sannas AB via Crowdfunden.  För alla er som vill vara med och bidra till att vi får fler hälsosamma och naturliga hud och hårvårdsprodukter. 

Jag kommer göra mitt yttersta framöver för att sanna med Dr Sannas team fortsätta att leverera hälsoinformation och hälsoprodukter av världsklass! Sålla bland den senaste forskningen och omsätta det till naturliga produkter som gör det enkelt att vårda sin hälsa. Vi är alla värda det!! 😊

Annons

Mitt största tack till VD Daniel Ehdin, min fantastiska och dedicerade bonusson som gör detta möjligt!
Ju fler som stöttar genom att köpa våra hälsoprodukter, desto fler bra nya produkter kan vi släppa.

.

Mening, kärlek & glädjeSannas Blogg

Annons