Jag vill kunna se mina barn i ögonen och säga att jag gjorde allt jag kunde.

Då, för sju år sedan när jag kom på idén till Ekoappen, kunde jag inte drömma om vart jag skulle stå idag. Nu har vi smyglanserat Sveriges fräschaste och snart största plattform för naturlig hälsa och hållbar livsstil. Succén är över förväntan och jag får nypa mig i armen varje dag! Vi har fått så enormt mycket fin feedback och jag har fått bekräftat att Ekoappen verkligen behövs.

Nu är det dags att öka takten, så att vi kan nå ut till hela Sverige med vårt viktiga budskap under hösten. Därför har vi släppt en ny crowdfunding, för att få resurser till att skapa ännu mer förändring. Förra investeringsrundan var en succé och nu vill vi bli ännu fler delägare, så att vi blir ännu starkare tillsammans.

Som delägare till Ekoappen hjälper du fler till naturlig hälsa och en hållbar livsstil. Samtidigt hjälper du oss att utveckla fler funktioner och tjänster som bidrar till en bättre kunskap om dessa ämnen.

Superfina bonusar utöver aktierna

För att visa vår uppskattning redan nu, får alla som går in med minst 2000 kr i crowdfundingen superfina bonusar på olika nivåer. Några exempel är hälso- och ekoprodukter, delikatessbox, samt naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter.

Den största bonusen är en inbjudan till en exklusiv hälsohelg fylld av kunskap, aktiviteter, föreläsningar och workshops med vårt community och kända hälsoprofiler. Ekologisk helpension ingår. Det kommer att bli helt fantastiskt!

All info om bonusarna finns under dokumenten i kampanjen.

Tack för att du tar ställning och medverkar till att rädda vår planet!

Info

En equity crowdfunding innebär att låta privatpersoner och företag gå in med mindre summor pengar i onoterade bolag. Många bäckar små!

Bli delägare i Ekoappen här:
www.fundedbyme.com/ekoappen

Med hälsa & kärlek,
Ninnie Wikström – Grundare och VD

Foto: Ted Karlberg

Ekoappens krönikor ger fristående skribenter möjlighet att ventilera en tanke, ide eller åsikt. För krönikornas åsikter svarar skribenten, de behöver inte vara åsikter som Ekoappen delar. Vill du skriva en krönika? Kontakta redaktionen@ekoappen.se

delägareNinnie Wikström