Great Earths historia har sin början i Kalifornien, USA, där det 1971 grundades av hälsoprofilen och farmaceuten Bernie Bubman samt farmaceuten Earl Mindell, som även är känd för att ha skrivit boken ”Vitaminbibeln”.

Vid tidpunkten var den dynamiska hälsoduons vision att introducera naturliga kosttillskott på den amerikanska marknaden. Produkter som kunde hjälpa människor att förbättra sin livskvalitet och hälsa. Det dröjde inte länge innan Great Earth hade etablerat sig som en av USA:s största hälsokostkedjor.

Great Earth har sedan introduktionen på den svenska marknaden blivit en av Sveriges ledande aktörer för naturliga hälsoprodukter. Produkterna finns att tillgå i mer än 500 butiker över hela Sverige och man jobbar dagligen med att utveckla sortimentet.

De vidhåller den ursprungliga visionen om att erbjuda produkter som förbättrar livskvaliteten och kombinerar det med ett outtröttligt engagemang för kvalitet och produktsäkerhet. Idag erbjuder Great Earth kosttillskott för hela familjen. Naturliga hälsoprodukter för stora och små – för alla generationer.