För dig har vi supersköna och bekväma kläder i GOTS-certifierad bomull från MONI&YOU. Sortimentet består av basplagg såsom linnen, T-shirts, långärmade toppar i vitt, beige och svart, samt T-shirts med coola tryck, yogalinnen och yogabyxor. Kläderna är tillverkade i en högkvalitativ ekologisk bomull, för att favoritplaggen skall kunna användas länge.

Från vår egen bigård, Jacobs bigård, finns vår berömda honung och andra honungs- och bivaxprodukter. Bland annat erbjuder vi färsk, rå nyslungad honung som skall avnjutas som en primör. Här erbjuds även andelsbiodling. Vi är en småskalig honungsproducent och hanterar bi och honung på ett högst varsamt sätt. Alla steg i honungshantering görs för hand, för att bibehålla honungens goda egenskaper på bästa sätt. 100% honung utan någon som helst uppvärmning. Vi började med biodling som ett sätt att ge tillbaka till Moder Jord och för att bibehålla och öka beståndet av våra viktiga pollinatörer och har utvecklats till vår passion.

Jacobs butik värnar om det naturliga och hållbara. Alla produkter är noggrant utvalda – kryddor av hög kvalitet, ayurvediska produkter, allt till din yogapraktik i naturmaterial, teer med mera. Handla här så får du veta vad personlig service är. Från Jacobs kök kommer kombucha, fröknäckemix och annat smått och gott.