Tävla med ditt quizresultat senast den 12/12 för chansen att vinna ett av fem kit från Great Earth.

Great Earth kit för muskler och leder 

  • BioCell Collagen II + Hyaluronsyra – Leder/brosk/bindväv
    Denna produkt innehåller 3 ingredienser som även finns naturligt i kroppen, men som avtar ju äldre vi blir: kollagen, kondroitin och hyaluronsyra. Kollagen är en viktig beståndsdel i ledbrosket och i bindväven. Hyaluronsyra finns i vätskan som omger leden och bindväven. Den fungerar som fuktgivande smörjmedel och stötdämpare mellan de elastiska fibrerna i leder och muskler. Kondroitin är en byggsten i broskvävnaden, det stödjer och återuppbygger brosket i lederna.
  • MSM + Vitamin C Leder/muskler
    MSM är organiskt svavel och det är en viktig beståndsdel av kollagen och keratin i kroppen som bland annat bygger upp brosk, bindväv och muskler. Det kan därför vara bra för lederna genom att hindra nedbrytning av brosk och bidra till att skydda leder, ligament och brosk. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som är viktigt för broskets funktion.
  • MagnesiumMuskler
    Magnesium är viktigt för musklernas normala funktion och kan fungera muskelavslappnande och kramplösande. Muskelvärk och muskelsvaghet kan bero på magnesiumbrist. Vid magnesiumbrist drar även musklerna ihop sig ofrivilligt och då kan intag av magnesium hjälpa musklerna att slappna av. 
Fråga: 1/6
Vilket bär är bra för att minska torrheten i slemhinnorna som är ett vanligt problem i klimakteriet?
klimakterietövergångsålderQuiz